Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is één van de goedkoopste manieren om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van de website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines.

Over het algemeen kun je zeggen dat de beste optimalisatie voor een website het leveren van kwalitatief hoogstaande inhoud (zgn. "content") is in combinatie met een gedegen structuur. Zoekmachines gaan namelijk op zoek naar de beste inhoud voor de gebruikers van de zoekmachine, en een goede inhoud is daarom een noodzaak. Een ander belangrijk aspect is het leveren van unieke zoekwoorden of combinaties.

Wij kunnen een zoekmachine analyse voor uw website uitvoeren en aan de hand van het resultaat uw website optimaliseren. 

 

Gegarandeerd op nummer 1 bij de zoekresultaten?

Latenight Design kan geen enkele garantie geven over de plaats van uw website in zoekmachines. Ook na het optimaliseren kan deze garantie niet worden gegeven. De plaats van uw website in zoekmachines hangt namelijk niet alleen af van de optimalisatie, maar ook van de relevante informatie op uw website en de mening van zoekmachine gebruikers over de kwaliteit van uw website en de informatie daarop.

 

Waarom dan toch zoekmachine optimalisatie?

Wanneer er word gezocht op een juiste combinatie van woorden zal uw website toch naar voren komen terwijl zonder zoekmachine optimalisatie dit mogelijk niet het geval is. De (unieke) combinatie van zoekwoorden maakt het dat uw website gevonden kan worden!