Website ontwerp

De website is het visitekaartje van uw bedrijf. Tegenwoordig kijkt bijna iedereen eerst op internet voordat ze met een bedrijf zaken gaan doen. Een goede website moet dus aan een aantal eisen voldoen.

designHet website ontwerp moet in overeenstemming zijn met de huisstijl van uw bedrijf. Op die manier heeft u één gezicht naar buiten en is het voor bezoekers van de site meteen duidelijk met wie ze te maken hebben. Een goed website ontwerp is bovendien duidelijk vormgegeven en laat zien wat jouw bedrijf doet, welke producten er zijn en wat uw klanten eraan hebben. Tot slot is het belangrijk dat het ontwerp van de website mensen uitnodigt om actie te ondernemen, dus om iets te kopen of om contact op te nemen.

Veel kleine bedrijven gaan vaak zelf aan de slag om een website te ontwerpen. Er zijn genoeg systemen beschikbaar voor een eenvoudig website ontwerp met een blog en een aantal statische pagina’s. Wilt u echter meer functionaliteit of wilt u een professionele uitstraling qua design en teksten, dan kunnen wij u daarbij helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van website´s gebaseerd op Wordpress CMS. Wij verzorgen de vormgeving en zetten een raamwerk op waarbinnen u zelf redelijk eenvoudig de inhoud en menu-onderdelen kunt aanpassen zonder dat er speciale software of programmeerkennis nodig is. Op die manier kunt u beschikken over een professioneel ogende website voor uw bedrijf of vereniging waarvan u zelf het beheer kunt doen.