Logo en huisstijl

Een sterk merk wordt gekenmerkt door een unieke identiteit. Iets waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten. Uw logo en huisstijl zijn een van de belangrijkste, meest in het oog springende uitingen van uw identiteit. Ze zijn letterlijk het visitekaartje van uw onderneming. Een huisstijl moet daarom niet alleen herkenbaar en eenduidig zijn, maar vooral ook een weerspiegeling van de persoonlijkheid van uw organisatie.


Logo ontwerp

huisstijlHet ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (uw klanten) moet aanspreken. Elk logo komt tot stand na een goed gesprek. Hierin kijken we naar de producten of diensten die uw bedrijf levert, uw doelgroep, de uitstraling van uw bedrijf, reeds bestaande bedrijfskleuren en uiteraard uw persoonlijke wensen. Vervolgens maken we verschillende schetsontwerpen voor uw nieuwe logo. We laten u zien wat kleuren en lettertypes doen en hoe we het logo kunnen vertalen naar andere huisstijlelementen zoals briefpapier of een visitekaartje.


Ontwerp huisstijl

Ook het ontwerp van uw huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van uw huidige logo of het logo dat u door ons laat ontwerpen. Natuurlijk houden wij ook hier rekening met uw wensen, uw huidige huisstijl en de doelgroep waarin uw bedrijf actief is. Samen inventariseren we welke huisstijldragers u nodig hebt: briefpapier, visitekaartjes, powerpoint achtergronden…. Wat u ook bedenkt, wij geven er invulling aan. Uiteraard ontwerpen we – indien gewenst – ook uitingen voor (marketing)communicatie zoals advertenties, folders of nieuwsbrieven.