Latenight Design - Wij ontwerpen uw succes

Wij zijn een kleine ontwerpstudio met als doelstelling het maken, upgraden en onderhouden van betaalbare websites voor particulieren, kleine bedrijven en verenigingen.

Doorgaans maken we hiervoor gebruik van Wordpress: een web-toepassing die het u mogelijk maakt eenvoudig, zonder veel technische kennis of speciale software op uw webruimte te publiceren. Dit gebeurd simpel door met uw web-browser in te loggen op uw website en in een Word-achtige omgeving inhoud toe te voegen of veranderen.
U heeft dus geen speciale programma´s of programmeerkennis nodig om uw website bij te houden.

Wij proberen zoveel mogelijk een totaal oplossing te bieden. Zo kunnen wij ook de hosting (webruimte waar uw website op geplaatst wordt) en domein naam registratie (www.uwnaam.nl) regelen, voor u een (bedrijfs)logo ontwerpen of u zelfs een complete huisstijl aanmeten zodat uw website, visitekaartjes en eventueel briefpapier dezelfde uitstraling hebben. Mocht u al een huisstijl hebben, dan kunnen wij uiteraard de uitstraling van de website hieraan aanpassen.

Naast het ontwikkelen van een nieuwe website kunnen wij ook uw bestaande website ook onder handen nemen: Heeft u jaren geleden een website laten ontwerpen of heeft u zelf een website gemaakt, maar bent u niet (meer) tevreden met het ontwerp of het gemak om de inhoud bij te werken of wilt u meer functionaliteit, dan is het wellicht tijd voor een opfrisbeurt voor uw website.